fbpx

 

Minileasing on kustannustehokas ratkaisu kausiluontoisiin tarpeisiin

”Meille IP-Heikkilä Oy:ssä tuli tarve lisätä autokalustoamme pakettiautojen osalta tulevan kesän projekteja varten. Valitsimme Europcarin minileasing sopimuksella auton käyttöömme.

Valintakriteereinä olivat erityisesti erittäin kilpailukykyinen hinta sekä mahdollisuus teipata auto yrityksemme kaluston mukaiseksi. Järkeväksi valinnan tekee myös mahdollisuus palauttaa auto, kun tarve sille loppuu. Olipa se sitten puolen vuoden tai puolentoista vuoden päästä.

Kiitämme Europcaria erittäin hyvästä palvelusta ja suosittelemme yrityksiä ottamaan yhteyttä sekä keskustelemaan minileasing- palveluista eteenkin näin epävarmoina aikoina!

Taavi Heikkilä, Toimitusjohtaja, IP-Heikkilä Oy.”

 

 

——————————————————————————————–

 

 

Yhteistyö Europcarin kanssa tuo tehokkuutta autojen käyttöön

Kattotutka Oy on noin 250 vakituista työntekijää työllistävä, kattopalveluita ja -tuotteita tarjoava yritys, jolla on konttoreita ympäri Suomea. Kiireisten kesäsesonkien aikana yritys on hankkinut Europcarilta vuokra-autoja käyttöön omien autojensa rinnalle.

Kattotutka on 26-vuotias perheyritys. Sen asiakaskuntaan kuuluu pääasiassa isännöitsijätoimistoja, taloyhtiöitä, kaupunkien ja valtion eri tahoja, seurakuntia sekä erilaisia säätiöitä. Toimintaan kuuluu vesikattojen tarkastus- korjaus- ja huoltopalveluita. Yrityksellä on ympärivuotisessa käytössä 70 omaa pakettiautoa.

– Lisäksi saamme sesonkiaikana keväästä loppusyksyyn noin 30 Europcarin vuokra-autoa käyttöömme, kertoo Kattotutkan ostopäällikkö Tuomas Kinnunen.

 

Sesonkiaikana autojen tarve kasvaa

– Työmäärät kasvavat meillä sesonkiaikana huomattavasti, ja samalla kasvaa autojen tarve. Tällä yhteistyöllä olemme hakeneet tehokkuutta autojemme käyttöön, Kinnunen mainitsee.

Yhteistyö on jatkunut sujuvasti jo parin vuoden ajan. Tällä hetkellä Kattotutkalla ovat työn alla esimerkiksi kerrostalon peltikaton remontointi sekä Hornhattulan päiväkodin katon maalaaminen Porvoossa. Muun muassa näissä kohteissa yrityksellä on käytössään Europcarin vuokra-autoja.

– Haluamme pitää itsellämme riittävän määrän omaa kalustoa, ja loput autot saamme sesonkiaikana Europcarilta, Kinnunen summaa.

 

Laskutus sujuvasti kuukausittain

Kinnunen kertoo, että Kattotutkalla on vertailtu eri palveluntarjoajia. Tarjouksia on pyydetty myös muualta, mutta Europcar on pystynyt tarjoamaan yritykselle parhaan ratkaisun.

– Europcar pystyy toimittamaan meille autoja sinne, missä me olemme. Heiltä tulee yksi lasku kuukaudessa, ja voin sanoa, että homma toimii, Kinnunen tiivistää.