fbpx

Uudet sähköpakettiautot liikenteeseen

Europcar ja Kattotutka tuovat liikenteeseen uudet Peugeot E-Expert sähköpakettiautot. Yhteistyö aloitetaan kahden sähköpakettiauton voimin. Europcar on pyrkinyt tuomaan jatkuvasti kehittyvään kalustoonsa uusia ympäristöystävällisiä ratkaisuja liikkumisen kaikkiin tarpeisiin.

Uutena autona toimii Peugeot E-Expert. Sähköpakettiauto tuo monipuolisuutta, käytännöllisyyttä, sekä tarjoaa erinomaisen ajomukavuuden. Sähköpakettiauton toimintamatka on jopa 330 kilometriä, (WLTP-mittaus). E-Expert on loistava ratkaisu modernin ja ympäristöystävällisen hyötyajoneuvon tarpeeseen.

 

Europcarin ja Kattotutkan yhteistyö kehittyy

Kattotutka on valtakunnallisesti toimiva 29-vuotias suomalainen perheyritys. Työllistämme tällä hetkellä noin 250 vakituista vesikattoalanammattityöntekijää.  Tarkastamme, korjaamme ja huollamme kiinteistöjen vesikatot katemateriaalista riippumatta. Asiakkaisiin kuuluvat muun muassa isännöitsijätoimistoja, taloyhtiöitä, kaupunkien ja valtion eri tahoja, seurakuntia sekä erilaisia säätiöitä, kertoo Kattotutkan ostopäälikkö Tuomas Kinnunen.

Alun perin yhteistyö Kattotutkan ja Europcarin välille on lähtenyt kaluston tehokkaasta käytöstä ja hallinnasta. Omistamme omaa kalustoa ja sesonkien aikana vuokra-autojen tarve korostuu. Kalustomme tulee olla moderni, siisti ja puhdas, sillä automme toimivat eräänlaisina käyntikortteina, Kinnunen summaa.

Europcar tarjosi meille pilotti-kohteena kahta sähköpakettiautoa pidempiaikaisella sopimuksella. Tähän lähdimme mielenkiinnolla kokeilemaan uutta mahdollisuutta. Samalla haluamme selvittää, miten uusi teknologia soveltuu tuotantokäyttöön rakennuspuolella, kertoo Kinnunen.

Europcar hyötyajoneuvot Suomessa tarjoaa yli 50 vuoden kokemuksella laadukkaan ja ajanmukaisen ajoneuvokaluston vuokralle kaikkialla Suomessa laajan toimipisteverkoston kautta, kertoo Europcarin Sales Manager Vans&Trucks Jony Harlin.

Liikkumisen ja kuljettamisen tarpeet kehittyvät koko ajan ja tällä hetkellä määränpäänä on hiilineutraalisuus. Tämä voidaan huomata sähköpakettiautojen kiinnostuksen kasvuna. Europcar haluaa olla suunnannäyttäjänä hyötyajoneuvokaluston sähköistämisessä, niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla. Europcar tarjoaa MOVE GREEN -palveluratkaisuja kaikille sähköautoilusta kiinnostuneille, niin yritys- kuin yksityisasiakkaille matkalla kohti hiilineutraalista liikkumista ja kuljettamista, summaa Harlin.

Olemme kiitollisia pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Kattotutkan halusta lähteä mukaan keräämään yhdessä käyttökomeuksia sähköpakettiautoista ja niiden soveltuvuudesta erilaisissa käyttöympäristössä nyt ja tulevaisuudessa, toteaa Harlin.

Autonvuokraus tuottaa yrityksille erilaisia hyötyjä ja etuja. Vuokraamisen tuo muun muassa joustavuutta ja helppoutta kalustonhallintaa sekä rajoittaa yrityksen kiinteitä kustannuksia. Autonvuokraus on myös taloudellinen vaihtoehto omistamiselle ja muuttuvissa tarpeissa riskitön ratkaisu, kertoo Harlin.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä numeroon nro 040 3062 600 tai osoitteessa https://europcarhyotyajoneuvot.fi/yhteystiedot/

 

1000 ja 1 tarvetta, yksi Europcar

 

 


 

 

Minileasing on kustannustehokas ratkaisu kausiluontoisiin tarpeisiin

”Meille IP-Heikkilä Oy:ssä tuli tarve lisätä autokalustoamme pakettiautojen osalta tulevan kesän projekteja varten. Valitsimme Europcarin minileasing sopimuksella auton käyttöömme.

Valintakriteereinä olivat erityisesti erittäin kilpailukykyinen hinta sekä mahdollisuus teipata auto yrityksemme kaluston mukaiseksi. Järkeväksi valinnan tekee myös mahdollisuus palauttaa auto, kun tarve sille loppuu. Olipa se sitten puolen vuoden tai puolentoista vuoden päästä.

Kiitämme Europcaria erittäin hyvästä palvelusta ja suosittelemme yrityksiä ottamaan yhteyttä sekä keskustelemaan minileasing- palveluista eteenkin näin epävarmoina aikoina!

Taavi Heikkilä, Toimitusjohtaja, IP-Heikkilä Oy.”

 

1000 ja 1 tarvetta, yksi Europcar

 

 


 

 

Yhteistyö Europcarin kanssa tuo tehokkuutta autojen käyttöön

Kattotutka Oy on noin 250 vakituista työntekijää työllistävä, kattopalveluita ja -tuotteita tarjoava yritys, jolla on konttoreita ympäri Suomea. Kiireisten kesäsesonkien aikana yritys on hankkinut Europcarilta vuokra-autoja käyttöön omien autojensa rinnalle.

Kattotutka on 26-vuotias perheyritys. Sen asiakaskuntaan kuuluu pääasiassa isännöitsijätoimistoja, taloyhtiöitä, kaupunkien ja valtion eri tahoja, seurakuntia sekä erilaisia säätiöitä. Toimintaan kuuluu vesikattojen tarkastus- korjaus- ja huoltopalveluita. Yrityksellä on ympärivuotisessa käytössä 70 omaa pakettiautoa.

– Lisäksi saamme sesonkiaikana keväästä loppusyksyyn noin 30 Europcarin vuokra-autoa käyttöömme, kertoo Kattotutkan ostopäällikkö Tuomas Kinnunen.

 

Sesonkiaikana autojen tarve kasvaa

– Työmäärät kasvavat meillä sesonkiaikana huomattavasti, ja samalla kasvaa autojen tarve. Tällä yhteistyöllä olemme hakeneet tehokkuutta autojemme käyttöön, Kinnunen mainitsee.

Yhteistyö on jatkunut sujuvasti jo parin vuoden ajan. Tällä hetkellä Kattotutkalla ovat työn alla esimerkiksi kerrostalon peltikaton remontointi sekä Hornhattulan päiväkodin katon maalaaminen Porvoossa. Muun muassa näissä kohteissa yrityksellä on käytössään Europcarin vuokra-autoja.

– Haluamme pitää itsellämme riittävän määrän omaa kalustoa, ja loput autot saamme sesonkiaikana Europcarilta, Kinnunen summaa.

 

Laskutus sujuvasti kuukausittain

Kinnunen kertoo, että Kattotutkalla on vertailtu eri palveluntarjoajia. Tarjouksia on pyydetty myös muualta, mutta Europcar on pystynyt tarjoamaan yritykselle parhaan ratkaisun.

– Europcar pystyy toimittamaan meille autoja sinne, missä me olemme. Heiltä tulee yksi lasku kuukaudessa, ja voin sanoa, että homma toimii, Kinnunen tiivistää.

 

1000 ja 1 tarvetta, yksi Europcar