Opel Combo 4,4m³

Vuoden 2019 pakettiautoksi valittu Opel Combo on erinomainen valinta pikkupakettiautoksi. Tällä näppärällä – mutta tilavalla pakettiautolla voi kuljettaa monenlaisia tavaroita ja kuormia. Pakettiautossa on monia hyviä ominaisuuksia, kuten 3 hengen ohjaamo, käännettävä penkki, iso 8″ kosketusnäyttö ja hyvät säilytys ominaisuudet ohjaamossa.

Volkswagen Caddy Maxi 4,2m³ pakettiauto

Volkswagen Caddy Maxi 4,2m³

Kompaktiin pakettiautoon mahtuu tavaratilaan kolmesta ovesta paljon. Volkswagen Caddy Maxissa on vetokoukku, johon kiinnitettävällä peräkärryllä voidaan lisätä tavaratilaa.

 

 

Opel Vivaro 6,0m³ pakettiauto

Opel Vivaro 6,0m³

Opel Vivaro on tilava ja monikäyttöinen pakettiauto, jota voi ajaa B-kortilla. Ajastettava lisälämmitin pitää huolen siitä, että auto on aamulla ja työpäivän päätteeksi valmiiksi lämpimänä. Vivarossa on varusteena sisäänrakennettu navigaattori. Lastaus hoituu liukuovesta tai takapariovista. Pitkän tavaran kuljetusta varten väliseinässä on luukku, joka pidentää tavaratilaa 40 senttimetriä.

Volkswagen Transporter 6,7m³ pakettiauto

Volkswagen Transporter 6,7m³

Volkswagen Transporter on nykyaikainen, tilava ja mukava pakettiauto, jonka varusteluun kuuluu mm. ajastettava lisälämmitin (Webasto). Tavaratilan monikäyttöiset ovet takaavat tavaroiden helpon lastauksen ja purkamisen. Transporter muuntuu moneksi – auto voidaan varustella tarpeidesi mukaisesti esim. avohyllyllä, led-vilkkumajakalla ja invertterillä. Asiakkaalla on mahdollisuus teipata auto oman brändinsä näköiseksi.

 

 

Volkswagen Transporter 6,7m³ pakettiauto

Volkswagen Transporter 4Motion 6,7m³

Volkswagen Transporter 4Motion on tilava, nelivetoinen pakettiauto. Räätälöi tämä nelivetoinen pakettiauto tarpeittesi mukaan mm. avohyllyllä, led-valomajakala tai invertterillä. Vuokraa tämä nykyaikainen pakettiauto tuotantoautoksi tasoittamaan ruuhkahuippuja, jakeluautoksi, muuttoihin tai oman autosi huollon ajaksi.

 

 

Ford Transit 10,8m³ pakettiauto

Ford Transit 10,8m³

Ford Transit soveltuu moniin kuljetustarpeisiin – vuokraus tai minileasing. Huurteen- ja jäänpoisto hoituu hetkessä Transitin lämmitetyllä tuulilasilla. Viihdettä ja turvallisuutta: Bluetooth-, USB- ja aux-liitännät.

Volkswagen Crafter 11,3m³ pakettiauto

Volkswagen Crafter 11,3m³

Volkswagen Crafter on tilava pakettiauto, joka soveltuu moneen tarkoitukseen, esimerkiksi sesonki-, muutto- tai tuotantoautoksi. Monikäyttöinen Crafter on varustettu muun muassa käyttömukavuutta lisäävällä lisälämmittimellä (Webasto). Voit vuokrata auton yhdensuuntaiseen muuttokuljetukseen – tai vaikka minileasingiin kolmeksi vuodeksi.

 

Man TGE 17m³

Man TGE 17m³ on B-ajokortilla ajettava tilava pakettiauto. Kuorman lastausta, purkua ja käyttömukavuutta on parannettu tavaratilan sivuovella, matalalla kuormauskorkeudella  ja kuormansidontakiskoilla. Tällä pakettiautolla kuljetat kätevästi niin muuttokuorman kuin paketit perille luotettavasti.

 

Volkswagen Crafter Cityliner 21m³

Volkswagen Crafter Cityliner 21m³

Volkswagen Crafter Cityliner on B-ajokortilla ajettava tilava pakettiauto. Kuorman lastausta, purkua ja käyttömukavuutta on parannettu takalaitanostimella, tavaratilan sivuovella ja kuormansidontakiskoilla. Kolmelle henkilölle rekisteröidyllä tavarakuljetuksen mammutilla kuljetat kätevästi niin muuttokuorman kuin paketit perille luotettavasti.

Volvo FE 54,1m³

Volvon FE 18t C-ajokortilla ajettava kuorma-auton kantavuus on 7650 kg. Kuorman lastausta ja purkua helpottaa kokosivuaukeavat ovet vasemmalla ja oikealla käyntiovi. Vuokraus erilaisiin logistiikkapalveluihin, väliaikaisiin tai pysyvämpiin – Minileasingilla joustavasti aina 36 kk päähän asti.

Tällä hetkellä saatavuus vain pääkaupunkiseudulla ja Oulussa. Olethan yhteydessä, jos kysyttävää!